Fotozoektocht

1/01/05 Openbedrijvendag in een steenbakkerij? Wie is de potige kerel die hier zijn kunsten vertoont? Of kent u een van de toeschouwers?

Reacties bij deze foto

frans maurissen

Plaats van actie is de brikkenbakkerij van Pierre Hubrechts in de Tabaart (jaren vijftig). Links op de foto Pierre Hubrechts. De "krachpatser" die het "brikkemachien" bedient is Lormans (de voornaam ontgaat me momenteel). Hij was de laatste jaren nogal in het nieuws (zie het Belangske) omdat hij per fiets alle kerken van Limburg heeft bezocht. Ik dacht ook dat hij in de krant kwam (vorig jaar?) omdat hij op zijn home-trainer de Ronde van Frankrijk in aantal kilometers had geëvenaard. Of bèn ich mis???


6/01/05
Jeu Wijnen

Dit is inderdaad de mediafiguur Jef Lormans uit Meershoven. Hij zal blij zijn als ik 'm

deze foto zal laten zien.


9/01/05
Hubrechts Margueritha

Van links naar rechts op de foto staan:

Pieter Hubrechts (mijn vader)

?

Marguerithe Bienkens (tante van mijn vader en echtgenote van Jan Nijs)

Eveline Hubrechts (zus van mijn vader)

?

Jef Lormans

 


17/01/05
maurits engelen

Voorbije dagen even de aandacht getrokken van ex-Bilzenaar Lutgard Nouwkens, nu als Zuster Lutgardis overste van de Ursulinen met hoofdzetel (of hoe heet dat in die wereld?) in O.L.Vrouw-Waver. Tussen een "vliegende missie" naar Kongo en een naar Nicaragua reageerde ze op de foto van Januari 2005 aldus: " Toch denk ik dat ik op die foto van de steenbakkerij in dat middelste meisje Margriete Hubrechts herken. Zij is nu "zuster Jozefa" in het klooster bij de Zusters Kindsheid Jezus in Hasselt (blauw nonnen) "


8/11/05

Kunt u ons meer vertellen over deze foto?

Uw naam:
Uw emailadres:
Reactie:
Type de bovenstaande Cijfers: