Nieuwsarchief

Het laatste nummer van Bilisium van 2014 is bij de drukker. U mag het nr. 6 begin december in uw bus verwachten. Mocht u er nog niet aan hebben gedacht om uw abonnement voor het komende jaar te verlengen, is dit een mooie gelegenheid om u hieraan te herinneren. Want we stellen prijs op onze abonnees! We proberen hen bij elke gelegenheid extra in de watten te leggen.

Voor de luttele prijs van een simpele dagschotel (zonder drank!) ontvangt u maar liefst 6 nummers van ons tijdschrift aan huis. Elk nummer is met grote zorg opgemaakt door onze gedreven en huiseigen lay-outer, geschreven en geïllustreerd door een even gedreven als huiseigen redactie, en bevat nieuwtjes over de vereniging en over Bilzen, artikels (ook van gastschrijvers) over de lokale geschiedenis, interviews met aimabele Bilzenaren, boeiende verhalen, studies en gedichten in en over het Bilzers dialect.

Abonnees genieten bovendien bijkomende voordelen, zoals gratis toegang tot de door Bilisium georganiseerde lezingen in het auditorium. Kortom, Bilisium is een tijdschrift dat elke rechtgeaarde Bilzenaar in huis zou moeten hebben!

Nog niet helemaal overtuigd? Kom eens een kijkje nemen in onze lokalen op zondagochtend en maak kennis met het kloppende hart van onze vereniging. En met ons uitgebreide archief, onze fenomenale fotocollectie en ruime faciliteiten voor beginnende (én gevorderde) stamboomonderzoekers.

We zien u graag komen!