Nieuwsarchief

De volgende auditoriumlezing komt eraan, de voorlaatste van het allereerste seizoen. Een historisch moment - alweer - niet te missen!
En dan hebben we het niet eens over de inhoud gehad ...

Onze 'huiseigen' historicus Stefan Lycops - al meer dan vijfentwintig jaar 'verrijkt' hij het Bilisium-bestuur - verdiepte zich in de geschiedenis en de bewoning van de kastelen van Limburgs Haspengouw. Wie de streek kent, weet dat dat er nogal wat zijn. En wie Stefan kent, weet dat we op 15 maart topkwaliteit kunnen verwachten, zowel qua inhoud als qua presentatie! Meer ...
Wij kunnen u enkel aanraden om uw plaatsje in ons knusse auditorium tijdig te reserveren: bel even naar 089 41 25 24 of e-mail naar info@bilisium.be. De toegang bedraagt 3 euro. Maar! Wie een abonnement op ons tijdschrift heeft - of neemt ;-) - geniet gratis toegang op alle lezingen van dat jaar. Zoals gebruikelijk is er ruim tijd voor een babbel bij een drankje achteraf.
Om maar te zeggen: wij zien u graag komen!

En er is meer: op 7 mei organiseert Bilisium onder leiding van Stefan een daguitstap naar enkele merkwaardige en waardevolle kastelen in Waals Haspengouw. U vindt het programma elders op deze site. Ook hier geldt: schrijf u tijdig in als u zeker wilt zijn van een plaats!