Forum

Monumenten hold-up

1/3/07 maurits engelen
maurits engelenDan stel ik eerbiedig voor aan de schepen van de stad Bilzen, aan wie het zorgenkind "erfgoed" is toevertrouwd dit tekort aan te merken via aml@lin.vlaanderen.be

'k Zou zelf ook wel een mailtje kunnen sturen maar ene mens moet zich de betrekkelijkheid van zijn soortelijk gewicht bewust zijn.
9/3/07
Patrick SlechtenReactie van dhr. Tijl Vereenooghe van Erf-goed.be:

"We zijn ons ervan bewust dat er bij een aantal foto's een verkeerde gemeente-naam wordt getoond. Dat is niet omdat wij de verkeerde naam invoeren; het ligt aan de kaart-software die we gebruiken en die telkens automatisch de dichtstbijzijnde gemeente/stad weergeeft die in de database van de software zit. Blijkbaar kent de software Bilzen niet en toont daarom automatisch Lanaken (of Genk). Ik heb dat probleem al meermaals aangekaart bij de ontwikkelaar van de software, maar voorlopig is daarvoor nog geen bevredigende oplossing gevonden."
Vriendelijke groeten

Dê, nau wiëte ver 't!
8/3/07
frans maurissenIch héb het ooch gezien... 'n sjaan!!3/3/07
Patrick SLECHTENVoor een goed begrip, Maurits bedoelt:
gon kieke op "http://www.erf-goed.be/".
Deze website verzamelt foto's van beschermde monumenten, landschappen en dorpsgezichten in Vlaanderen. Frans Maurissen en Erik Royackers hebben de voorbije maanden een inventaris opgemaakt van de beschermde monumenten in Bilzen en die bezorgd aan de "webmannen" van de bewuste site. Daar staat nu onder de fototitel van bv. "De Wandeling, Bilzen", "Tuinprieeltje, Bilzen", "Rentfortmolen, Bilzen" enz. de wat vreemde vermelding "Lanaken, Belgium" of "Genk, Belgium".
Deze vergissing (? - het is vooralsnog niet duidelijk wat met deze toevoeging wordt bedoeld) zou intussen al enkele weken moeten zijn gemeld aan Erf-goed.
2/3/07

Nieuwe reactie plaatsen

Uw naam:
Uw emailadres:
Reactie:
Type de bovenstaande Cijfers: